Tapas eten voor Lyme en help Natasja Eversen.

Om geld op te halen voor de behandeling van Natasja, veilen wij een compleet 5-gangendiner inclusief wijn en koffie. We bieden 2x een diner voor twee personen aan. De twee hoogste biedingen winnen het diner! Bieden gaat vanaf 100 euro.

Waarom willen wij graag geld inzamelen? Onze goede vriendin en oud-collega, Natasja Eversen (27, Amersfoort) vecht al veertien jaar tegen de ziekte van Lyme. Helaas wordt deze ziekte niet erkend in Nederland, waardoor de behandelingen erg duur zijn.

Op 14 april vindt het evenement lopen voor Lyme plaats. Dit is een evenement om geld op te halen voor mensen met de ziekte van Lyme. Dit evenement is bijzonder, want het opgebrachte geld gaat rechtstreeks naar de behartigden. Je kan Natasja op verschillende manieren helpen. Op www.lopenvoorlyme.nl/team/team-natasja, kan je een loper kiezen uit haar team, en rechtstreeks geld doneren.

Wij als restaurant Gaudi’s willen ons ook graag inzetten voor dit doel. Omdat Natasja al een team lopers heeft, willen wij meehelpen door een diner te veilen. Wat bieden wij precies aan?

Wij veilen een compleet 5-gangendiner, tapas style. Tijdens de vijf gangen word je compleet in de watten gelegd. Alle gerechten worden begeleidt met bijpassende Spaanse wijnen. Het diner wordt afgesloten met koffie/thee, bonbons en een heerlijk Spaans digestief.

Kom heerlijk genieten bij ons in het restaurant en steun Natasja in haar strijd tegen Lyme!

 

  • Product
   • Huidige biedingen
   • Biedingen geplaatst
   • Eindigt over