Gamba’s van de Grill, zoveel me wilt!

Let op: deze actie loopt niet tijdens de zomermaanden.

Vanaf nu elke donderdag onbeperkt gamba’s eten voor €24,50.  Onbeperkt spareribs eten kan je al op zoveel plekken doen. Ook al zijn onze spareribs Gaudi-style erg smakelijk, gaan wij voor net even iets anders. Grote gamba’s van de lavagrill, die maar liefst 300°C  wordt! Dit zorgt voor een super-grill smaak, en de gamba’s blijven heerlijk sappig.

Vooraf krijg je van ons een Spaans stokbroodje uit de oven met huisgemaakte aioli. Daarna de gamba’s, en deze worden geserveerd met verse friet en salade. Cheff Jeff zorgt voor een lekkere dressing voor de gamba’s.

Elke donderdag van 17:00 tot 22:00, reserveren is niet verplicht! Kom je met acht personen of meer? Gezellig! Laat ons dit minimaal één dag van te voren weten. Dit kan telefonisch via 033-4328778 of via deze link.

WhatsApp Image 2018-12-04 at 19.32.16 (2)

Voorwaarden van de Gamba-actie. Onbeperkt gamba’s eten duurt twee uur. Een volgende ronde kan pas besteld worden, als de vorige ronde op is. Er worden steeds 5 stuks p.p. geserveerd. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. Consumptie verplicht. Gaudi’s behoudt zich het recht om ten alle tijden de voorwaarden van deze actie te veranderen of annuleren.