Doordeweeks genieten voor een fijne prijs

 

Door de weeks is het meestal al druk genoeg. Werken en als je thuis komt, meteen door en koken. Ideaal zou elke avond uiteten zijn. De kosten zijn daarvoor alleen minder leuk.

Laten wij je nu halverwege ontmoeten. Elke maandag t/m woensdag is elk tweede menu voor de halve prijs! Deze actie geldt voor het Casa Mila, Park Guell en Chef’s Menu zodat ook de vega(n) niet vergeten wordt! En het wordt nog leuker! Binnen je gekozen menu, kan er onbeperkt bijbesteld worden! Waarom zou je nog thuis eten?

Een socialere deal dan de bekende deal! Reserveren is niet nodig. Kom je met acht personen of meer? Hartstikke leuk! Laat het ons minimaal één van te voren weten. De menukaart is in te zien via deze link, en mocht je vragen hebben, kan je altijd bellen naar 033-4328778 of een berichtje sturen.

Gaudis _7430

Voorwaarden tweede menu, halve prijs. Gelding op maandag, dinsdag en woensdag. Deze actie geldt niet op a la carte gerechten of het Your Choice menu. Binnen de menu’s kan er onbeperkt bijbesteld worden, mits de vorige ronde op is. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. Consumpties verplicht. Gaudi’s behoudt zich het recht om ten alle tijden de voorwaarden van deze actie te veranderen of annuleren.