Onze gerechten

Je kunt losse gerechten bestellen of voor één van de menu’s kiezen. Bij onze menu’s krijg je een selectie van de lekkerste voor- en hoofdgerechten en kun je onbeperkt bij bestellen. Menu’s zijn vanaf twee personen te bestellen en iedereen aan tafel kiest hetzelfde menu.

Winterkaart 2019/2020

stierkop web

Uitleg en mogelijkheden

Eigenlijk is het heel simpel.
Geen all-you-can-eat-concept, megazaak of karakterloos bedrijf. Wij staan voor  jou, als gast. Wanneer je als gezelschap kiest voor één van onze menu’s, garanderen wij dat je voldaan en tevreden ons restaurant verlaat. Valt een gerechtje zo in de smaak, dan zorgen wij ervoor dat je favoriete gerecht, zonder extra kosten, gewoon kan bijbestellen. Dus de mogelijkheid om wel met volle buik de avond voort te zetten. Naast de menu’s, is het ook mogelijk om à la carte jouw favoriete tapas te bestellen.

Onze koks werken zoveel mogelijk met verse producten. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om rekening te houden met allergieën. Uiteraard kunnen onze koks zich beter voorbereiden wanneer je een allergie aangeeft bij de reservering (bv. wel sporen of niet).
Daarnaast zijn alle vega’s en vegans bij ons van harte welkom. Wij houden ons als restaurant ook bezig met de steeds groter groeiende, groene beweging.

Willen jullie komen dineren met acht personen of meer? Bel of mail ons, zodat we jullie wensen kunnen bespreken, zodat we er samen een topavond van kunnen maken.

gambaWhatsApp Image 2018-10-30 at 10.56.55

foto5Gaudis _7391

Gaudis _7401Gaudis _7406

Gaudis _7399Gaudis _7411