Reserveren

Er kan tot 3 uur voor gewenste aanvangstijd gereserveerd worden via de onderstaande knop. Last-minute nog willen reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als het online niet mogelijk is om eerder dan 3 uur te reserveren, zitten wij vol. Wil je reserveren voor een groep groter dan 8 personen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben voor grote groepen arrangementen beschikbaar. Bel: 033-4328778

LET OP! Voor koningsnacht is het maar beperkt mogelijk om te reserveren. Alleen de bovenverdieping is beschikbaar voor diner. De dinerkaart is maar tot 21:00u i.p.v. 22:00u. Vanaf 20:00 is het niet toegestaan om met glaswerk naar beneden te gaan. Beneden/buiten wordt alles in plastic geschonken vanaf 20:00u.

Klik op op de onderstaande link om een reservering te maken.

RESERVEREN

Of scan de QR code met je telefoon.

Voorwaarden met betrekking tot reserveren:
– Je wordt automatisch op een tafel binnen geplaatst. Heb je een voorkeur? Dan kan dit aangegeven worden bij de opmerkingen.
– Liever buiten zitten bij lekker weer? Dit kunt u bij aankomst aangeven. De tafel binnen komt dan te vervallen.
– Vrijdag en zaterdag is er markt op de Hof, als de wens is om buiten te zitten kan het zijn dat je wat langer moet wachten tot je tafel beschikbaar is.
– Je tafel wordt tot 20 minuten na aanvangstijd voor je vastgehouden. Als er na 20 minuten nog niemand is wordt de tafel weer vrij gegeven.